Kiiuga raske mäng, kuid kolm punkti tuli ära

FC Kiiu – Viimsi FC Igiliikur 1-2 (1-2)
Tabelseisu jaoks ülioluline võõrsilmäng Kiiuga õnnestus meil eile edukalt ära mängida ja kolm punkti tabelisse juurde kirjutada. Seekord alustas mängu teravalt Sergei, kes oli juba 20. minutiks ära karistanud kaks vastaste eksimust ja kaks väravat löönud. Sergeile esimene duubel Igiliikuri eest ja sel hooajal 5 väravat liigas täis. Edasi aga läks üllatuslikult palju raskemaks, kuna kolmandat me ei suutnudki lüüa ja Kiiu tuli mängu tagasi. Poolaja lõpus suudeti ka nurgalöögist üks värav tagasi lüüa. Teise poolaja alguses suutsime mängu jälle paremini kontrolli alla saada, kuid jällegi – mängu tapvat kolmandat kolli hoolimata supervõimalustest ei tulnud. Kiiu üritas lõpuni tublilt, kuid suutsime seekord hullema ära hoida ja võidu võtta. Järgmised kaks mängu otsese konkurendi Pokkeriprode vastu!
Eile mängisid: Arge; Kelder (c), Karajev, Kogermann, Steinberg (Rõuk); Salm, Nestor (V.Kägo), Kontaveit, Mere (Voog); Fadejev (Peeduli), Grigorjev
Varus: V.Kägo, Voog, Rõuk, Peeduli
Väravad: Fadejev x2
Hoiatused: Kelder, Voog, Grigorjev
Man of the match: Fadejev

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s