Kodumängust jälle mitterahuldav tulemus Kiiu vastu!

Viimsi FC Igiliikur – FC Kiiu 1-1 (0-0)
Eile külmas ja uduses õhtus möllasime mis me möllasime aga tasuks ilmselgelt frustreeriv viik Kiiuga. Olime üle nii esimesel kui ka teisel poolajal, suutsime lõpuks lüüa juhtvärava, kuid täpselt nagu Tapa vastu eelmisel nädalal, ei suutnud lüüa otsustavat teist väravat, kusjuures võimalusi selleks oli kordades rohkem seekord. Ja karistus tuligi – kuid seekord piisavalt hilja, et enam vastata ei jõuaks 😦
Meie värava lõi Sergei Martini heast söödust ja hoolimata sellest, et supervõimalused olid Randol, Ivaril ja teistel, siis lõpuks Olavi totaalne valearvestus pika palli põrkamisel, andis kandikul Kiiule viigi, mis vaevu teenitud, aga kedagi teist süüdistada ebaõigluses küll ei ole, kui ainult iseennast. Kiiule pigem isegi annaks au, et üritasid lõpuni ja tulid teisel poolajal kohati ka päris hästi mängu sisse.
Jätkame siiski kaotuseta!
Eile mängisid: Arge; Mutli (Steinberg), Karajev (c), Kogermann, Mamajev (Berens); Randjõe, Salm, Viik, Fadejev (Luik), Ulman (Rõuk); Mere (Voog)
Varus: Kelder, V.Kägo, Steinberg, Berens, Luik, Rõuk, Voog
Värav: Fadejev
Man of the match: Kogermann

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s