Tartu vaim sai põrmustatud

Tartu FC Merkuur – Viimsi FC Igiliikur 0-5 (0-0)
Eile sai käidud VKV 2. ringi mängul Tartus, kus ootasime väga rasket mängu. Esimesel poolajal oligi võrdsete lahing mõlemapoolsete võimalustega, kuid väravaid esimesel poolajal ei tulnud. Teise poolaja alguses aga suutsime kohe lüüa kaks väravat. Esmalt koksas peaga Märt võrku Rando antud karistuslöögi ja seejärel said meie kiirrünnaku tagajärjel vastased maha omaväravaga. Saime meeletult nendest väravatest enesekindlust juurde ja samas ka vastane näis murduvat, niiet suutsime lausa kolm korda veel skoori teha ja Tartu satsi ikka väga häbisse jätta. Kolmanda värava lõi suluseisulõksu lahtimuukimise tagajärjel uhkes üksinduses purjetanud Martin. Neljanda samalaadse olukorra tagajärel reboundist putsatallaga (!) Ivar ja viienda taaskord Martin. Järgmine mäng pühapäeval Tapa naturaalse pinnaga väljakul.
Tartus mängisid: Arge; Kontaveit (c), Karajev, Kogermann, Mamajev; Rõuk, Randjõe, Salm, Luik (Põldre); Mere (Raudla), Voog
Varus: Kelder, Põldre, Raudla
Väravad: Mere, omavärav, Voog x2, Rõuk
Hoiatus: Luik
Man of the match: Salm
(Videokokkuvõte mängust!)

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s