Magus võit maitseb alati hästi!

Viimsi FC Igiliikur – FC Kiiu 5-2 (0-2)
Otseloomulikult tuli meil tänane mäng taaskord enda jaoks raskeks teha, kui täiesti korraliku esimese poolaja esituse järel olime ometi 0-2 taga. Tekitasime võimalusi, hoidsime ilusti palli, kuid mida ei tulnud, oli värav. Seevastu ebaõnnestusime täiega poolaja lõpus, kui lasime selja taha ühe karistuslöögi ja ühe kontrarünnaku ja oligi jälle tunne, et kas tõesti jälle tuleb kaotusega koju minna. Õnneks see nii siiski ei olnud, sest kõik mis meil jäi oma rünnakust puudu esimesel poolajal, suutsime teise 45 minutiga mängu juurde panna. Esmalt suutsime kohe teise poolaja alguses viigi jalule seada, kui kõigepealt Mikk konksutas ennast hästi löögile ja pall lendaski kauglöögist ilusti võrku. Siis veidi hiljem tõi palli hästi üles Ivar ja jättis selle Martinile kandikul ette – Martin ei eksinud ja tõi meid kaotusseisust kindla löögiga välja. Kolmanda ja neljanda kolli lõi väga hea mängu teinud Arli – ilusad löögid, esimene parema ja teine vasakuga püüdmatult võrku! Sellega oli Kiiu ka murtud. Viienda kolli lõi  lõpuminutiteks platsile pääsenud Janar, kes hea Arli läbisöödu kerge puutega väravasse suunas. Janile siis esimene koll Igiliikuri särgis ja seda 4. hooajal – tubli! 🙂 Kahjuks sai tänases mängus oma kolmanda kaardi liigas Siim, kes peab seega järgmise mängu vahele jätma.
Järgmine nädal taltsutame liidreid ehk Levadia poisse meie endisel ja võibolla ka tulevasel kodustaadionil Maarjamäel ;).
Täna mängisid: Arge; Steinberg, Kelder, Kogermann, Kontaveit; Rõuk, Salm, Vassiljev (Voog), Nestor, Meema (Kutti); Mere (Põldre)
Varus: Põldre, Kutti, Voog
Väravad: Nestor, Voog, Salm x2, Põldre
Hoiatus: Steinberg

Advertisements

2 thoughts on “Magus võit maitseb alati hästi!

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s