Jõhvi vastu poolte põhimeesteta ei saanud..

Viimsi FC Igiliikur – Jõhvi FC Lokomotiv II 2-4 (0-2)
Kahjuks pidime täna vastu võtma hooaja kolmanda kaotuse liigas, kui erinevatel põhjustel oli täna puudu hulk mängumehi, kes muidu mahuks ilmselt põhikoosseisu. Võitlusest siiski puudu ei jäänud ja need, kes täna kohal olid, väärivad kindlasti kiidusõnu! Esimesel poolajal lubasime vastastel lüüa pealtnäha kaks väga lihtsat väravat, kuid eks oma osa nendes väravates oli ka filigraansetel söötudel, mis Jõhvi mehed sisuliselt üks-ühele viisid. Olgu öeldud, et esimesel poolajal jäeti ka väidetava vea (liigjõulise mängu?) tõttu lugemata üks meie värav. Teisel poolajal löödi meile kohe veel üks, kui väga kannatlikult otsiti kastis söötudega üles ikka see mees, kes oli kõige vabam ja temal ei olnud enam raskusi pall Olavi selja taha saata. Poolaja keskel suutis Märt meile natuke lootust anda, kui äsas ühe suhteliselt lootusetu üle puusa palli värava poole, kuid tabas seejuures nii hästi palli, et see läbi vastaste väravavahi käte ristnurgas maandus – väga kena koll! Ka neljanda (!) värava lubasime veel vastastel lüüa vägagi lihtsalt ja lõpuks vormistas Märt veel ühe kena kolli, kui kannaga kaitsetala Kristjani kasti antud palli tagumise posti põrkest sisse suunas. Kindel kaotus, mis oleks siiski võinud olemata olla.
Järgmisel nädalal (milline üllatus?!) järjekordne väga raske mäng Amblas sealse vallameeskonnaga. Tegu ka siis juba kevadringi viimase liigamänguga.
Tänane koosseis: Arge; Meema, Kogermann, Karajev, Luik; Rõuk, Vassiljev, Peeduli, M.Kägo, Steinberg (Kutti); Mere
Varus: Kutti, Kelder, Voog
Väravad: Mere (2)
Hoiatused: Steinberg, Mere

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s