Looga jälle punktid jagatud..

Viimsi FC Igiliikur – JK Loo 1-1 (1-1)
Täna jätkus pärast suvepuhkust meie liigahooaeg, kui 12. vooru mängus kohtusime koduväljakul Loo meeskonnaga, kellega hooaja esimene mäng oli jäänud viiki 2-2. Ka täna jagasime nendega punktid igati võrdse mängu järel. Esimesel poolajal viis meid juhtima Mart, kelle mängis ilusa sööduga väravavahiga silmitsi Mikk. Kahjuks aga täitsa poolaja lõpus suutis Loo meie kaitse väikse peataoleku järel viigistada, kui ilusa ühe-puute-löögiga saadeti meeste vahelt karistusala joonelt pall Olavi selja taha lati alla. Teisel poolajal oli vahest parim võimalus Loo ründajal, kuid Olav lükkas supertõrjega läbi pääsenud ründaja löögi üle otsajoone. Võrdsete mäng, kus meie kahjuks ei osanud järjekordselt oma koduväljakueelist ära kasutada. Peab siiski veel märkima, et ilma vahetusmeesteta mänge võita on ka väga raske!
Täna mängisid: Arge; Kokkuta (Saun), Kelder, Mutli, Luik; Voog, Vassiljev, Kontaveit, Jürgenson, Grün; Nestor
Varus: Saun, Silde
Värav: Jürgenson
Hoiatus: Kelder

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s