Esimene koduvõit tuli mängeldes ;)

Viimsi FC Igiliikur – Tallinna FC Anzhi 6-4 (1-3)
Täna pidasime tulise lahingu ammuse rivaali Anzhi meeskonnaga ja mängus oli sündmuseid igale maitsele. Suutsime oma elu ikka väga raskeks teha, kui lõpetasime esimese poolaja kaotusseisus 1-3. Meie poolt tegi esimesel poolajal skoori Mikk, kes pommitas karistuslöögi lati alla.
Nagu sellest veel vähe, lasime teise pooolaja alguses vastasel läbi vedela pudru (ehk meie kaitseliini) mees üks-ühele sööta ja vastaste ründaja tegi seisuks 1-4! Siis ei jäänudki enam palju muud üle, kui tuli ka endal mängima hakata, sest palju sa neid väravaid ikka vastasele ette anda saad, ega mäng ju lõputult ei kesta.
Sten lõi omakorda karistuslöögi võrku, seisuks 2-4. Siis tegime vahetuse, kui Sten sai puhkust ja Martin tuli tema asemele sisse paremale äärele. 5 minutit edasi sellest hetkest ja Martin oli 3 x palli puutunud ja juba kaks väravat löönud. Supervahetusmees! 🙂 Nendest teine oli eriti kena kauglöök taha ristnurka.
Moraalne eelis oli selleks hetkeks kaotusseisust välja tulles juba ka meie poolel, niiet Ulman lõi omakorda veel kaks väravat ja hokiskooriga 6-4 võit oli tõsiasi. Kõik kes võitlesid platsil ja oma panuse andsid – kiitus!!!! Sedasi võita – mis saab veel magusam olla???
Täna mängisid: Arge; Meema (Mesipuu), Kelder, Kontaveit, Mutli (Luik); Salm, Vassiljev, Berens, Loov (Voog), Ulman; Nestor
Varus: Mesipuu, Luik, Voog, Langi
Väravad: Nestor, Loov, Voog x2, Ulman x2
Hoiatused: Kelder, Ulman

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s