Hooaja esimene mäng peetud..

Taebla JK – Viimsi FC Igiliikur 0-3 (0-1)
Nagu juba tavaks saanud, on hooaja esimene ametlik mäng tavaliselt ikka Väikse Karika 1/64 finaal. Seekord siis avasime hooaja võiduga eelmisel aastal Rahvaliigas osalenud Taebla JK üle. Mäng toimus Saku kunstmurustaadionil.
Kuigi me ei suutnud päriselt näidata sellist mängu, milleks võimelised oleme, suutsime siiski hoida oma värava puutumatuna ja lüüa vastaste võrku kolm palli. Teisel poolajal 1-0 seisul vajus meie mäng hetkeks nii ära, et palju ei puudunud, et Olav oleks vastase mahatõmbamise eest punase kaardi saanud. Õnneks oli üks keskkaitsjatest veel vajunud tema selja taha ja kuna viga ei teinud “viimane mees” siis kohtunik piirdus kollase kaardi ja karistuslöögiga. Pärast seda shokki ärkasime ka lõplikult üles, suutsime oma mängu käima saada ja lüüa ka veel kaks väravat. Liigamängudeks peame paremini valmis olema!
Koosseis: Arge; Mutli (Jõgi), Kelder, Karajev, Põldre; Kontaveit, Salm, Grün, Langi (Mesipuu), Loov (Jürgenson); Nestor
Varus: Kalnitski, Jõgi, Mesipuu, Jürgenson
Väravad: Nestor, Salm, Jürgenson
Hoiatus: Arge

Advertisements

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s