Uue ründestaari tähetund ..

FC Balteco – Viimsi FC Igiliikur 4-3 (2-2)
Täna saime üle hulga aja platsil käia kui kohtusime sõprusmängus FC Baltecoga. Nagu sõprusmängudes ikka, õnnestus jälle panna palju kasulikku kõrva taha ja see oligi kõige tähtsam. Lisaks sai veel mängutunnetust algava sügisringi eel. Mängus jäime esimese poolaja keskpaigaks küll III liiga idatsooni meeskonna vastu 0-2 kaotusseisu, kuid poolaja lõpuks oli juba ründajana mänginud Tarmo oma tööd eeskujulikult teinud ja 2-2 viigiseisu jalule seadnud. Esimene värav tuli Steni heast eeltööst ja teine Kiki hea söödu tagajärjel. Teisel poolajal lasime lüüa veel kaks väravat, kuid suutsime seejärel vastata vaid ühega, kui Aliku hea söödu tagajärjel vormistas veelkord pingilt mängu sekkunud Tarmo oma hattricki ja lõppseisuks 3-4.
Koosseis: Sepp; Mutli (Keinast), Kelder, Karajev, Põldre; Kontaveit, Taoubi, Horret (Kokkuta), Loov, Kopliste; Peeduli (Hansaar)
Väravad: Peeduli x3

Advertisements

3 thoughts on “Uue ründestaari tähetund ..

  1. oli lihtsalt erakordselt hea päev- tegelikult au Sten´le, Kikile ja Alikule väga hea eeltöö eest- mul oli vaja ainult jalg vastu panna söödule. Aga kes kohal olid, eks need teavad, mis löök tuleb unes mitmekordselt mul veel läbi analüüsida 😦

Lisa kommentaar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Muuda )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Muuda )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Muuda )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Muuda )

Connecting to %s